Χειρουργική στόματος

Γενική αναισθησία​

Τη χρησιμοποιούμε κυρίως σε ασθενής με φοβία για τις οδοντιατρικές επεμβάσεις, σε παιδιά που δεν συνεργάζονται και σε άτομα ΑμεΑ. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε όλες τις οδοντιατρικές μας εργασίες με γενική αναισθησία ώστε να προσφέρουμε στον ασθενή μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία. Οι επεμβάσεις γίνονται στο νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» της Λάρνακας.

Follow us on facebook

Εξαγωγές​

Η σύγχρονη Οδοντιατρική έχει στόχο να διατηρεί όσο το δυνατό περισσότερο τα φυσικά δόντια στους ασθενείς. Κάποιες φορές όμως οι εξαγωγές είναι αναπόφευκτες ή και απαραίτητες για να προχωρήσουμε σε κάποια συνολικότερη θεραπεία. Συνήθως εξάγουμε δόντια σπασμένα, τερηδονισμένα, μολυσμένα, σε θέση που μπορούν να προκαλέσουν ορθοδοντικά προβλήματα ή δόντια που εμποδίζουν την ορθοδοντική θεραπεία.

Θεραπείες με Laser​

Το Laser χρησιμοποιείται ευρέως πια στην Οδοντιατρική και έχει σημαντικά οφέλη. Διευκολύνει και συντομεύει τη διαδικασία της επούλωσης, έχει ισχυρή αιμοστατική δράση, απολυμαίνει πλήρως την περιοχή της επέμβασης και ενισχύει την ανάπλαση των ιστών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με κλασικές θεραπευτικές μεθόδους. Το Laser ανάλογα με τη λειτουργία του μπορεί να είναι μαλακών ή σκληρών ιστών.