Ορθοδοντική

Με την ορθοδοντική θεραπεία διορθώνουμε ανωμαλίες στη θέση των δοντιών και των αντίστοιχων γνάθων. Μετά το τέλος κάθε είδους θεραπείας απαιτείται σχεδόν πάντα διατήρηση του αποτελέσματος και τακτικά επαναληπτικά ραντεβού για να εκτιμήσουμε την κατάσταση του ασθενούς.

Στο ιατρείο μας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα ορθοδοντικών θεραπειών για όλες τις ηλικίες και χρησιμοποιούμε τόσο τις κλασικές ορθοδοντικές συσκευές όσο και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Τα γλωσσικά σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια τοποθετούνται στην πίσω πλευρά των δοντιών (τη λεγόμενη «γλωσσική»). Είναι μεταλλικά και χάρη στη θέση τους δεν γίνονται ορατά από τους άλλους. Είναι μια πολύ καλή λύση για όσους αναζητούν μια πιο διακριτική θεραπεία.

POSORTHO

H μέθοδος POSORTHO προσφέρει απολύτως εξατομικευμένη θεραπεία με μεταλλικά ή κεραμικά σιδεράκια. Εκείνο που διευκολύνει πολύ τη θεραπεία είναι ότι μπορούμε να οπτικοποιήσουμε κάθε βήμα της και να αναπαραστήσουμε το αποτέλεσμά της.

Κινητή Ορθοδοντική

Η θεραπεία γίνεται με κινητές συσκευές που ο ασθενής μπορεί να αφαιρεί μόνος του αλλά θα πρέπει να τις φορά στη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρες (περίπου 22 ώρες) εκτός από την ώρα του φαγητού.

Follow us on facebook