Το Ιατρείο

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς μας μια ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία. Με αυτό πάντα στο μυαλό του, Ο Δρ. Τάσος αποφάσισε το καλοκαίρι του 1987 να ιδρύσει το πρώτο μας οδοντιατρείο στη Λάρνακα, σε σημείο με υπέροχη θέα και φόντο τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αυτό σηματοδότησε την αρχή ενός απόλυτα επιτυχημένου ιατρείου με μακρά πορεία μέχρι σήμερα. Ο διαρκής μας προσανατολισμός προς τις τεχνολογίες αιχμής και η συνεχής επιστημονική επιμόρφωση μάς καθιέρωσαν ως πρωτοπόρους του επαγγέλματός μας.

Το 2004 εισαγάγαμε την πρώτη πλήρως λειτουργική μονάδα υπολογιστικά καθοδηγούμενης Οδοντιατρικής CAD/CAM (CEREC). Το 2008 και το 2010 αντίστοιχα ξεκίνησε η συνεργασία με τον δρ. Timothy και την δρ. Pamela.  Αυτό οδήγησε στην επέκτασή μας με ένα δεύτερο ιατρείο στο Παραλίμνι. Το 2022, η Δρ. Ράνια, το νέο μέλος της κλινικής μας καλωσορίστηκε στην ομάδα μας. Τα ιατρεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που έχει να επιδείξει σήμερα η Οδοντιατρική. Τέτοιες τεχνολογίες είναι το CAD/CAM (CEREC), οι ψηφιακές ακτινογραφίες που περιλαμβάνουν και τρισδιάστατο τομογράφο (GALILEOS), το laser και ένα πλήρως πιστοποιημένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο εντός του ιατρείου. Οι ιατροί και οι συνεργάτες μας εργάζονται μαζί για να προσφέρουν την ιδανική οδοντιατρική εμπειρία. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας δώσουμε τις λύσεις για κάθε ανησυχία ή ανάγκη σας σε σχέση με την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών σας.

Dr.Τάσος Παύλου
B.S., D.D.S.

O Δρ. Τάσος έλαβε το πτυχίο του στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο και ακολούθησαν οι σπουδές του στην Οδοντιατρική στο ίδιο Πανεπιστήμιο, απ’ όπου έλαβε το DDS το 1985.

Dr.Τimothy Παύλου
B.S., D.D.S.

O Δρ. Timothy έλαβε το πτυχίο του στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο και ακολούθησαν οι σπουδές του στην Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, απ’ όπου έλαβε το DDS το 2007.

Dr.Pamela Παύλου
B.S., D.D.S.

Η Δρ. Pamela έλαβε το πτυχίο της στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο και ακολούθησαν οι σπουδές της στην Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, απ’ όπου έλαβε το DDS το 2009.Έχει ολοκληρώσει το 1 έτος μάθημα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης Εμφυτευματολογία από το NYU College of Dentistry Linhart Continuing Education.

Dr. Rania
B.D.S.

Η Δρ Ράνια αποφοίτησε από την Οδοντιατρική από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το 2022, ως Magna Cum Lauda. Στη συνέχεια έλαβε πιστοποιητικό για τις άμεσες σύνθετες όψεις/συγκόλληση το 2023. Έχει επίσης ολοκληρώσει το 1 έτος μάθημα συνεχούς εκπαίδευσης Εμφυτευματολογία από το NYU College of Dentistry Linhart Continuing Education.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ελένη Γεωργίου

Dental Assistant

Άντρι Γιακουμή

Dental Assistant

Μόνικα Ηλία

Dental Assistant

'Ακης Αντωνίου

Dental Lab Technician